Louise Navntoft Hørup

Frisør og indehaver

Det er vigtigt for mig at være synlig og åben over for alle, der kommer i salonen – og jeg sætter en ære i, at ALLE er velkomne og bliver mødt med et smil!

Jeg er uddannet  frisør, makeup artist og stylist. Jeg har en særdeles bred erfaring i klippe- og farveteknikker og har lagt makeup til fotoopgaver til kampagner og reklamer samt lagt makeup til filmoptagelser.

For altid at kunne tilbyde dig en professionel behandling, arbejder jeg hele tiden på at udvikle nye teknikker i form af kurser og træning.

Jeg er selv meget perfektionistisk og er derfor rigtig glad for at kunne færdiggøre en behandling med blandt andet makeup og brudeopsætning!

Er DU perfektionist og glad for dit hår? Så bestil tid hos mig. Jeg giver dig en frisøroplevelse ud over det sædvanlige og du vil hurtigt mærke at du er i fokus og der bliver kredset om dig. Små detaljer som giver den perfekte frisure, bliver udført med stor professionalisme. Du vil blive grundigt rådgivet og vejledt, så du er klædt ordentlig på, hvis du ønsker forandringer – store som små.

Uddannelse: Frisør, makeup artist og stylist

Online booking: Book en tid hos Louise